Win het super leuke boek “Ik en mijn plant”

Heb je ook zo een zin gekregen om met planten in je huis aan de slag te gaan, maar weet je niet welke plant bij je past, of hoe je een plant verzorgt, dan is dit het boek voor jou! Wil je ook kans maken op dit leuke boek van uitgeverij Snor, laat dan in een reactie weten waarom je het heel graag wilt winnen.

5 Reactie's
 • Anja
  Geplaatst op 11:59h, 24 september

  Ik zou het boek heel graag winnen omdat ik wel toe ben aan andere planten dan sanseveria’s en van die nepbloemen op de vensterbank. Alleen wat past bij mij en kan het overleven bij mij?

 • Esther Potters
  Geplaatst op 13:02h, 24 september

  Bonsai-boompjes zijn leuk maar ik kon ze niet goed houden! Vind planten echt gezellig in huis en wil er graag mee aan de slag. Hoop ‘t boek te winnen!

 • Anna
  Geplaatst op 09:41h, 27 september

  Wat fijn dat er zo’n boek bestaat,ik ben ontzettend slecht met planten om ze in leven te houden,en ik wil zo graag plantjes in huis. Hopelijk geeft het boek me goede tips!

 • Grete
  Geplaatst op 20:05h, 27 september

  Wat een leuk boek!
  Ik heb altijd moeite met binnenplanten en dat terwijl in mijn tuin alles groeit en bloeit.
  Dat zal ook wel komen door mijn grote ramen op het zuiden, waardoor planten meteen verdrogen als ik ze een keertje vergeet.
  Ik zou graag winnen en ben heel benieuwd naar de tips in het boek.
  Op twitter volg en RT ik als @Zeemeervrouw.
  Fijn weekend,
  Grete

 • Linda Smeets
  Geplaatst op 00:03h, 28 september

  Heb pas weer planten aangeschaft na jaren plantloos geweest te zijn. Simpelweg omdat ze het niet overleven bij mi, ik doe dus duidelijk iets niet goed. Maar ik laat het er niet bij zitten! Het moet me nu echt een keer lukken, dit boek zou een goede steun in de rug zijn!