0
  • Geen producten in het winkelwagentje.
Totaal:0,00
Categorie
Architectuur
Sony Music Entertainment Hoofdkantoor A’dam –  Winner ARC17 INTERIOR AWARD

In de recentelijk gerenoveerde sixties icon aan het IJ in Amsterdam hebben creatieve bedrijven zoals Massive Music, Wink, Gibson ID&T en Sony Music hun kantoor. Voor het nieuwe hoofdkantoor van Sony Music maakten Space Encounters, office for architecture, het ontwerp waarin het originele beton en nieuwe materialen één worden. Een plek waar werk en ontspannen elk een eigen ruimte hebben, in totaal grijze en totaal groene ruimten. Een plek voor totale focus en plek om te relaxen.

De beplanting, de planten en de potten, geven het kantoor een persoonlijk karakter en warmte. In het beplantingsontwerp worden de kleuren van de grijze en de groene ruimten gevolgd door planten toe te voegen die de grijze en groene tinten versterken. In de groene ruimte zijn planten geplaatst in alle kleuren groen tussen heel donkergroen en intens groen gecombineerd met planten met een zweem van donkerpaars. Het groen wordt versterkt door het gebruik van groen betonnen potten en groene marmeren zuilen en tafels. In de grijze werkruimte benadrukken planten met groengrijze bladeren, planten met een wit/groen blad en planten met een licht roze blad of accent het karakter van de ruimte.