Het Plantenlab in een nieuw jasje

Voor iedereen met of zonder groene vingers, en in een nieuw jasje, schreef, stylde en ontwierp Judith Baehner van het Groenlab, een hip & eigentijds kamerplantenboek. Als je dit hebt gelezen houd je je kamerplanten echt in leven. Over het verzorgen van kamerplanten tot en met het zelf ontwerpen en maken van de bloempotten: het boek is een lust voor iedereen die houdt van groen in huis!

Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel maakt Judith duidelijk hoe je planten kiest die passen bij jou, je huis en je levensstijl. In dit hoofdstuk komt onder meer de dagelijkse verzorging van je planten aan bod, van water geven tot verpotten en planten EHBO.

In deel twee en drie geeft ze diepgaandere informatie over de invloed van planten op je leefomgeving, over snoeien, het bestrijden van ziektes en plagen, bloei en vermeerderen van planten én over bijzondere planten en plantenverzamelingen. Het boek bevat veel praktische overzichtsschema’s en een register.

‘Het boek ben ik gaan schrijven om mijn vrienden te leren hoe groen in huis werkt en hoe lekker een groen huis is. Gelukkig hebben ze tegenwoordig allemaal planten in huis én kunnen ze er ook nog eens voor zorgen. Met tips en trucs uit het boek en af en toe een appje (help mijn plant …. krijg je dan geappt!) lukte het ze hun omgeving behoorlijk groen te houden. Deze nieuwe uitgave van ‘het Plantenlab’ is iets kleiner en nog steeds lekker om te lezen. Veel plezier!’

Dit boek is een herdrukt van ‘het Plantenlab’ dat eerder verscheen, in een kleiner formaat van € 19,95 voor € 14,95 Verkrijgbaar in de webshop ‘Het Groenlab’

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.