Groen servies om te kamperen in stijl – met tips

Kamperen in de natuur op een verlaten berg of op een stil plekje aan de Zuid-Franse kust. (ja het bestaat nog hoor) Ieder jaar weer met de tent eropuit, heerlijk, maar wel in stijl graag en met een persoonlijke touch. Ik viel dan ook als een blok voor het nieuwe melamine servies van Orla Kiely. Deze Ierse ontwerpster uit Londen, die oorspronkelijk modeontwerpster is, maakt ook prachtige accessoires voor huis en tuin met de zo herkenbare retro-dessins met bladeren, fruit en bloemen in goed gekozen kleurpaletten. Kijk en dit servies wil je natuurlijk mee als je gaat kamperen. Wil je meer zien kijk dan op de site van urbans and indians.

Tips om je tent of gehuurde caravan op de fleuren met de dingen die je mooi vindt:

1. Neem een hele stapel goedkope vloerkleedjes mee van Ikea. Die leg je in de tent, voor de deur, en je gebruikt ze als badmat in de douche.
2. Neem een grote lap stof mee van ongeveer 1.50 x 2.50m en gebruik die als ondergrond in je slaaptent, om op te zonnen, als grand-foulard over een lelijke bank in je huurcaravan of maak er een hangmat van.
3. Neem vooral je favoriete koksmes, een echte koekenpan, een braadslee, echte glazen (duralex wijnglaasjes) en een paar toffe voorraaddozen met deksel mee.
4. Neem rolletjes washi-tape mee en plak leuke kaarten en knipsels of een pagina uit een tijdschrift op als schilderijtje.
5. Kop een leuk kunststof tafelkleed op je vakantie bestemming voor over de kampeertafel; maakt het net iets leuker.
6. Veldbloemen op tafel zijn onmisbaar. Neem een waterfles en snijdt daar de bovenkant af, leg op de bodem een paar stenen en vul hem met water en zet je geplukte veldboeket erin.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.