Geluk op een steeltje

Kleine dingen waar je heel blij van wordt, waar je met rust en een gevoel van vertedering van kan genieten. Deze gelukjes op steeltjes zijn ¬†gemaakt met liefde door een Duits bedrijf dat onze schreeuwerige wereld even wil stilzetten. Ons wil laten stilstaan bij ons hectische leven en ons laten genieten van kleine simpele dingen. Alles wat ze bedenken komt van hun plek hoog in de bergen van het “Schwarzwald”. Ik begrijp het helemaal.

De klavertjes vier kun je door de magneetjes aan de wand plakken en zijn zo een bosje geluk. Met een ring met als ‘steen’ een klavertje vier aan je vinger maak je anderen en jezelf de hele dag blij, telkens als je het ziet. De ring, in het bloempotje, is al een cadeautje op zich. Voor iemand anders maar ook voor jezelf.

Raumgestalt

Raumgestalt

Bloemspijker

Nog zo een leuke blijmaker van ‘Raumgestalt’ is de spijker met de bloem-kop. In de muur om iets aan op te hangen of om iets mee vast te zetten; een schilderij aan een koord bijvoorbeeld of een mooie prent. Sla je de spijker met een hamer ergens in, dek dan de kop met iets zachts af zodat de spijker niet beschadigd.

Wil je meer weten kijk dan op de site van Raumgestalt 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.